Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Presentationer Hälsningar Kontakt sökes Allmänt ¤ Livshotande sjukdomar ¤ Kroniska sjukdomar ¤ Psykiska sjukdomar -- Suicid - Självmord ¤ Funktionsnedsättningar -- ADHD/ADD -- Asperger och autism ¤ Missbruk och Beroende -- Alkohol -- Narkotika ¤ Mobbning, konflikter och gräl ¤ Våldtäkt & Incest ¤ Att vara anhörig till... ¤ Övrigt Anhöriga ¤ Positivt i livet ¤ Negativt & Jobbigt ¤ Berättelser ur livet ¤ I livets slutskede och tiden efter ¤ Minneslunden ¤ Lagar & Regler ¤ Hjälpmedel och stödinsatser ¤ Tips och råd ¤ Böcker och övrig media ¤ Dikter ¤ Undersökningar ¤ Lekar och tävlingar [OT - ] Utanför ämnet Om sajten & IFokus Om andra sajter
Kontakt sökes

Hjälpa mig med ett skolarbete?

2012-01-04 12:53 #0 av: Flamman1

Hej!

Det är så jag går andra året hotell och resturang med inriktning restaurang. Jag har en kurs som heter ansvarsful alkoholhantering och då har jag fått en uppgift att jag ska skriva om alkoholism jag bestämde mig då för att hålla ett tema lite in på hur barn med föräldrar som dricker har det och hur dem känner.

Så nu skulle jag behöva lite hjälp jag vill hålla min text mer personlig och inte bara ha massa fakta i den så jag skulle vilja prata med någon som har en förälder eller liknade med alkholmissbruk. Du kommer vara helt anonym i mitt arbete jag bytter ut namn och allt. Det du säger kommer bara jag och min lärare läsa.

Om du vill hjälpa mig med det här arbetet är du varmt välkomen att pm mig. Du kommer inte behöva svara på alla mina fråor utan bara dem du känner att du orkar svara på.

Det vore till stor hjälp om nån vill vara snäll och hjälpa mig med det här.

Jag är tacksam för all hjälp jag kan få

Anmäl
2012-01-04 12:55 #1 av: Ensamma

Lycka till.

Anmäl
2012-04-17 16:55 #2 av: Jess89

Hoppas att ditt arbete gick bra! ser att det är ett tag sedan det skrev, men det är en mycket intressant kurs.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2012-04-17 17:47 #3 av: Flamman1

Ja det gick bra vet dock ej vilket betyg jag fick än men det känns helt okej

Anmäl
2012-04-17 18:14 #4 av: Jess89

#3 Känns som att det var en av de mest intressanta lektionerna i skolan =) gillade verkligen ansvarsfull alkoholhantering.

Det gick säkert bra!

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2012-04-17 19:32 #5 av: Flamman1

Haha ja vi hade en väldigt bra lärare som man lätt kan prata bort lektioner osv men ändå ha en tråd till själva lektions temat

Aa hoppas det är iaf godkänd på kursen :)

Anmäl