Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Presentationer Hälsningar Kontakt sökes Allmänt ¤ Livshotande sjukdomar ¤ Kroniska sjukdomar ¤ Psykiska sjukdomar -- Suicid - Självmord ¤ Funktionsnedsättningar -- ADHD/ADD -- Asperger och autism ¤ Missbruk och Beroende -- Alkohol -- Narkotika ¤ Mobbning, konflikter och gräl ¤ Våldtäkt & Incest ¤ Att vara anhörig till... ¤ Övrigt Anhöriga ¤ Positivt i livet ¤ Negativt & Jobbigt ¤ Berättelser ur livet ¤ I livets slutskede och tiden efter ¤ Minneslunden ¤ Lagar & Regler ¤ Hjälpmedel och stödinsatser ¤ Tips och råd ¤ Böcker och övrig media ¤ Dikter ¤ Undersökningar ¤ Lekar och tävlingar [OT - ] Utanför ämnet Om sajten & IFokus Om andra sajter
-- ADHD/ADD

Relationer?

2012-05-11 13:33 #0 av: BaraLisa

Hur gör ni andra med relationer till det motsatta(?) könet? Jag kan inte det där, jag förstår inte reglerna. Många av er verkar ju ändå ha partners. Jag attraheras ju av såna som inte är som jag vilket jag antar gör det hela svårare. De vill ha mig men det blir för mycket för dem. Jag bara gör ju, och håller inte på och tänker och spelar och sånt. Det är assvårt, mina impulser är för starka.

Hur gör ni?

Med vänliga hälsningar Lisa

 

Anmäl
2012-05-11 14:22 #1 av: Jess89

Vad är det som får dem att tycka att det blir för mycket? är det hur du är som person eller vad du gör?

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2012-05-11 14:29 #2 av: BaraLisa

Det jag gör, jag bara gör det som känns bra. Det blir nog mycket för snabbt, vilket jag tycker också. Ofta är det de som börjar härja och jag som fortsätter och vill ha mer. Och då blir det nånting

Med vänliga hälsningar Lisa

 

Anmäl
2012-05-11 14:32 #3 av: Jess89

Hm ni kanske går för fort frammåt med relationen. Du kanske borde vänta lite längre innan du går in i någonting. Eller gäller det relationer som har pågått ett tag?

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2012-05-11 14:35 #4 av: BaraLisa

Jo jag vet. Jag kan bara aldrig hålla emot känslor som kan ge mig nåt jag vill ha. det är problemet. Skrikandes

Med vänliga hälsningar Lisa

 

Anmäl
2012-05-13 17:33 #5 av: Evahelene

Jag ser det så här: om killen inte klarar av att du är så, då är han inte rätt kille för dig. Det behöver inte vara nåt fel att det "går fort fram" - guben friade till mig 2 månader efter första telefonsamtalet...och det kändes helt rätt. Det gör det fortfarande efter snart 2 år. Så när du träffar den rätte så funkar det!

Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be. Sluta aldrig önska - under kan ju ske!

Anmäl
2012-10-12 14:52 #6 av: Alibi

Jag kan inte säga att jag tycker att det finns några regler mer än det där att man lyssnar på varandra, är ärliga med hur man känner och är varandra trogna och inte skadar varandra och sådär.

När det gäller att du "blir för mycket" så tycker jag han borde acceptera det, om han är rätt för dig gör han det och ni kommer efter ett tag hitta ett bra sätt att hantera det så att båda parterna trivs och sådär.

Försök att ge det tid och tålamod och prata med varandra! Glad

Anmäl
2012-10-13 22:03 #7 av: PiganX

Jag håller med #5! Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.