Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Presentationer Hälsningar Kontakt sökes Allmänt ¤ Livshotande sjukdomar ¤ Kroniska sjukdomar ¤ Psykiska sjukdomar -- Suicid - Självmord ¤ Funktionsnedsättningar -- ADHD/ADD -- Asperger och autism ¤ Missbruk och Beroende -- Alkohol -- Narkotika ¤ Mobbning, konflikter och gräl ¤ Våldtäkt & Incest ¤ Att vara anhörig till... ¤ Övrigt Anhöriga ¤ Positivt i livet ¤ Negativt & Jobbigt ¤ Berättelser ur livet ¤ I livets slutskede och tiden efter ¤ Minneslunden ¤ Lagar & Regler ¤ Hjälpmedel och stödinsatser ¤ Tips och råd ¤ Böcker och övrig media ¤ Dikter ¤ Undersökningar ¤ Lekar och tävlingar [OT - ] Utanför ämnet Om sajten & IFokus Om andra sajter
Presentationer

Toshiba

2013-03-30 12:17 #0 av: toshiba

Hej 

Är mamma till en dotter med diagnos borderline. Hon är 22 år och alltså myndig men det hjälper inte ett moders-hjärta. Jag går i ständig oro för att hon ska lyckas med det hon försökt två ggr.(att ta sitt liv).

Livet är tufft både för henne och mig. Hon går på behandling men har sina down-perioder.

Själv mår jag dåligt till och från men har ingen kontakt med någon sorts stöd för anhöriga. Har frågat om det finns någon slags info för anhöriga om hur man ska bete sig och hur man bäst stödjer men det finns tydligen ingen. Skriver därför här för att kanske få någon sorts stöd och råd.Anmäl
2013-03-30 12:55 #1 av: Jess89

Det finns massor bra människor här på sajten som säkert kan hjälpa dig. GladEtt stort lycka till och hoppas att du får den stöttnig/hjälp du behöver.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-04-06 18:31 #2 av: PiganX

Du skulle inte kunna vända dig till psykiatrin för en egen kontakt, så att du kan bolla tankar och känslor med någon professionell? För jag tror nog att det skulle bli lättare då, om du hade någon att prata med som har som jobb att försöka hjälpa dig och dessutom är rejält insatt i ämnet. 

Jag önskar dig och din dotter all lycka. 

Anmäl
2013-05-13 15:31 #3 av: Jess89

Hur har det gått? har du fått någon hjälp av svaren du fick?

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.