Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Presentationer Hälsningar Kontakt sökes Allmänt ¤ Livshotande sjukdomar ¤ Kroniska sjukdomar ¤ Psykiska sjukdomar -- Suicid - Självmord ¤ Funktionsnedsättningar -- ADHD/ADD -- Asperger och autism ¤ Missbruk och Beroende -- Alkohol -- Narkotika ¤ Mobbning, konflikter och gräl ¤ Våldtäkt & Incest ¤ Att vara anhörig till... ¤ Övrigt Anhöriga ¤ Positivt i livet ¤ Negativt & Jobbigt ¤ Berättelser ur livet ¤ I livets slutskede och tiden efter ¤ Minneslunden ¤ Lagar & Regler ¤ Hjälpmedel och stödinsatser ¤ Tips och råd ¤ Böcker och övrig media ¤ Dikter ¤ Undersökningar ¤ Lekar och tävlingar [OT - ] Utanför ämnet Om sajten & IFokus Om andra sajter
-- Narkotika

Barn till en missbrukare, vill du fråga mig något?

2015-12-13 18:16 #0 av: Anonym

Jag levde i många år med en mamma som var/är narkoman.  Detta är något helt okänt för många, och för många inte, men i vilket fall som helst så kanske man har tankar och funderingar kring det. Jag svarar gärna så gott jag kan om ni undrar över något. 

Anmäl
2015-12-13 18:23 #1 av: uffelarsen

Riktigt bra , Gillar när folk med verklig kunskap/erfarenhet ställer upp, då detta ämnet har en massa pålästa specialister som inte har många hum om hur det verkligen är att leva i den världen, Inget ont om dom som har utbildat sig i ämnet,  men upplevd erfarenhet är något helt annat än inläst. Starkt av dig att dela med dig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.