Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Presentationer Hälsningar Kontakt sökes Allmänt ¤ Livshotande sjukdomar ¤ Kroniska sjukdomar ¤ Psykiska sjukdomar -- Suicid - Självmord ¤ Funktionsnedsättningar -- ADHD/ADD -- Asperger och autism ¤ Missbruk och Beroende -- Alkohol -- Narkotika ¤ Mobbning, konflikter och gräl ¤ Våldtäkt & Incest ¤ Att vara anhörig till... ¤ Övrigt Anhöriga ¤ Positivt i livet ¤ Negativt & Jobbigt ¤ Berättelser ur livet ¤ I livets slutskede och tiden efter ¤ Minneslunden ¤ Lagar & Regler ¤ Hjälpmedel och stödinsatser ¤ Tips och råd ¤ Böcker och övrig media ¤ Dikter ¤ Undersökningar ¤ Lekar och tävlingar [OT - ] Utanför ämnet Om sajten & IFokus Om andra sajter
-- Suicid - Självmord

Min mamma ligger på sjukhuset jag har all ansvar.

2018-12-04 05:35 #0 av: Wijnja

Min mamma ligger på sjukhuset tar hand om hennes ekonomi i går tjatade hon om fonder i stället för bry sig hur det går med räkningarna känner jag inte vill längre jag vill bara släppa allt fick skit för det har gått åt helvete med räkningarna jag känner jag inte vill leva längre jag vill bara försvinna

Anmäl
2018-12-04 07:40 #1 av: Maria

Kan du inte försöka se till att din mamma får en god man? Ni har ju ett dåligt förhållande. Du har ju skrivit om det innan flera gånger. Du tycker ju inte ens om din mamma så du kanske borde bryta upp.

/Maria

 

Anmäl
2018-12-04 08:35 #2 av: Wijnja

Hon måste ansköka själv jag har inga rättigheter alls som anhörig

Anmäl
2018-12-04 08:40 #3 av: Maria

Har du tagit upp frågan med henne?

Vad är det för rättigheter du menar?

Jag tycker du ska bryta kontakten med din mamma eftersom hon får dig att må så dåligt.

/Maria

 

Anmäl
2018-12-04 09:15 #4 av: RosieGem

Det brukar finnas kuratorer på sjukhus som kan hjälpa till med att motivera till söka om god man osv. Har ni prövar den vägen? Du har som du säger inga rättigheter att söka god man till henne men det betyder också att du faktiskt inte har några skyldigheter mot henne att sköta om hennes ekonomi när du känner att det inte fungerar och du mår så dåligt av det att du bara vill försvinna. Finns det nån annan anhörig du kan lasta över det på?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.